V PŘÍPADĚ JAKÝCHKOLIV DOTAZŮ VOLEJTE: +420 603 203 450
269,- Kč
Mikronapařovač:
Pod děrovanou vložku nalijte 1/2 až 1 šálek vody, ale vždy tak, aby voda nevystoupila nad povrch vložky.
Mísu s vodou, vložkou a pokrmem přiklopte poklicí a „mikronapařovač“ je připraven k provozu.
Při vaření ze syrových, popř. mražených surovin (zelenina, ryby, rybí filé) nastavte svoji mikrovlnnou troubu vždy na nejvyšší stupeň (to platí i pro přístroje s výkonem nad 1000 W).
brambory | 7 – 13 minut |
zelenina mražená | 5 – 8 minut |
zelenina čerstvá | 4 – 7 minut |
ryby mražené | 5 – 10 minut |
ryby čerstvé, rybí filé | 4 – 8 minut |
drůbež porcovaná | 20 – 25 minut |
Ohřátí (napaření) knedlíků, těstovin, rýže apod | 2–3 minuty |
ohřátí uzenin | 1–2 minuty |
Doba přípravy jídla je závislá na výkonu Vaší trouby a množství vody v „mikronapařovači“. Výhodou je využití základní nádoby jako krytu talířku, talíře nebo misky při běžném ohřívání pokrmů. Nádoba chrání čistotu Vaší mikrovlnné trouby. „Mikronapařovač“ je vyroben z vysoce odolného, zdravotně nezávadného termoplastu (polypropylen). Je velmi dobře omyvatelný běžnými saponáty a houbou.
Zdravotní nezávadnost ověřena expertizou ITC Zlín.
Chráněno užitným vzorem.
No customer comments for the moment.